ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 675

Περίληψη: Η ‘Ολγα βάζει τις φωνές στον Στέφανο όταν τον βρίσκει στο καφέ του Πέτρου μεθυσμένου. Του μιλάει με σκληρή γλώσσα, καταφέρνει να τον συνεφέρει και έρχονται πολύ κοντά. Η Βίκυ λέει στον Τάσο ότι δέχεται την πρότασή του να είναι μαζί και του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να ξεχάσει την Πωλίνα. Η Πωλίνα, αργότερα, θα πάει να βρει τον Τάσο και θα του ζητήσει βοήθεια, στο θέμα του παιδιού και του ‘Αρη. Ο Τάσος τής υπόσχεται ότι θα βρει τρόπο να πείσει τον ‘Αρη να αναγνωρίσει το παιδί. Ο ‘Αρης, εντωμεταξύ, πηγαίνει ξανά στο μοναστήρι για να μιλήσει με τον Ευγένιο. Ο Ερρίκος, ύστερα από συζήτηση που είχε με την Εύη, αποφασίζει να πάει να περάσει τις γιορτές με την Αγγελική. Η απόφαση του Ερρίκου γεμίζει χαρά την Αγγελική και αγωνία τη Μάγδα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ