ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 671

Περίληψη: Η επιστροφή του ‘Αρη και τα καλά νέα για το μωρό φέρνουν χαρά στο σπίτι των Βαρσάμηδων. Η Σοφία στολίζει το σπίτι για τα Χριστούγεννα και μαθαίνει από τη Ρένα ότι, με τον ερχομό του μωρού, η Πωλίνα θα μείνει μαζί τους. Η Πωλίνα, εντωμεταξύ, ξεκαθαρίζει οριστικά στον Τάσο ότι δεν έχει καμία ελπίδα ο έρωτάς του γι’ αυτή. Η Αγγελική φθάνει στο σπίτι του πατέρα της για να μαζέψει τα πράγματά της, αφού θα μείνει πλέον με τον Ερρίκο στο σπίτι που νοίκιασαν. Ο Θόδωρος αποφασίζει να καλέσει τον άντρα που αγαπάει η κόρη του για να τον γνωρίσει και να διαπιστώσει με τα μάτια του αν την αγαπάει πραγματικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ