Επεισόδιο: 655

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 655

Περίληψη: Η Πωλίνα επισκέπτεται τον Ηλία στο εργαστήριό του και του ζητάει να βγάλει το τεστ πατρότητας που θα γίνει, όπως θέλει αυτή. Ο Ηλίας αρνείται αλλά η Πωλίνα φαίνεται πως κρατάει στοιχεία και εκβιάζει με αυτά τον Ηλία. Ο Τάσος, στεναχωρημένος από την απόρριψη της Πωλίνας, προσπαθεί να πνίξει τον πόνο του στο ποτό. Η Βίκυ αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει και καταλήγουν στο σπίτι του. Η Ρένα ζητάει εξηγήσεις από την Πωλίνα για τις κατηγορίες του Στέφανου. Η Πωλίνα, όχι μόνο την πείθει ότι είναι αθώα, αλλά καταφέρνει να την προσλάβει και στο περιοδικό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ