Επεισόδιο: 649

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 649

Περίληψη: Ο ‘Αρης, σε έξαλλη κατάσταση λόγω της μεταφοράς της Θάλειας, τα βάζει με όλους και κυρίως με τον Ερρίκο. Η Πωλίνα πηγαίνει στον Τάσο για να μάθει αν έστειλε ανθρώπους να απειλήσουν τον Στέφανο, την ώρα που εκείνος στο στούντιο πέφτει χτυπημένος από τις γροθιές των μπράβων και η ‘Ολγα ταραγμένη σπεύδει να τον βοηθήσει. Η Αγγελική συναντιέται με την Εύη και αφού της ανακοινώνει ότι θα φύγει για το πατρικό της στην επαρχία, της δίνει ένα γράμμα για τον Ερρίκο. Ο Τάσος δέχεται ξαφνικά την επίσκεψη του ανθρώπου από τον οποίο δέχεται τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα. Αυτά που θα του πει, θα του αλλάξουν τη ζωή του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ