ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 642

Περίληψη: Ο ‘Αρης γίνεται έξω φρενών όταν βλέπει την Πωλίνα στο σπίτι και εξοργίζεται περισσότερο όταν μαθαίνει πως σκοπεύουν να στείλουν τη Θάλεια στο εξωτερικό. Η Ρένα αναλαμβάνει να τον ηρεμήσει αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Εντωμεταξύ, η Πωλίνα πείθει τον Μηνά και τη Βέρα να φύγουν με τη Θάλεια στην Ελβετία και να της εμπιστευθούν το μωρό. Η ‘Ολγα πηγαίνει για πρώτη φορά στο περιοδικό και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ερρίκος θα προλάβει την Αγγελική και θα δώσει μάχη να την πείσει πως την αγαπάει και να δεχτεί να κάνουν, επιτέλους, εκείνο το ταξίδι στην ‘Υδρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ