Επεισόδιο: 609

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 609

Περίληψη: Ο ‘Αρης και οι γονείς της Θάλειας μαθαίνουν ότι το παιδί είναι καλά. Η Βέρα κατηγορεί τον ‘Αρη ότι εκείνος ευθύνεται για το ατύχημα της Θάλειας. Ο Ερρίκος και η Ρένα μαθαίνουν από τον Βέργο για την ομολογία της Μιράντας. Ο Ερρίκος αναζητά την Αγγελική η οποία έφυγε από το τμήμα χωρίς να του μιλήσει. Ο Βέργος είναι προβληματισμένος με την υπόθεση της Μιράντας. Κάτι δεν πάει καλά. Εντωμεταξύ, τον ενημερώνουν ότι ο Παύλος δεν εμφανίστηκε σε κανένα νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε έχει εξαφανιστεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος (Ερρίκος Βαρσάμης), Λουκία Παπαδάκη (Ρένα Αντύπα), Τζώννυ Θεοδωρίδης (Στέφανος Μάνεσης), Τζίνα Αλιμόνου (Αγγελική Στασινού), Μάριος Ιορδάνου (‘Αρης Βαρσάμης), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τάσος Σκούρτης), Νικολέττα Καρρά (Μισέλ-Φωτεινή), Χριστίνα Πομόνη (Πωλίνα Ιωαννίδου), Δημήτρης Παλαιοχωρίτης (Κώστας Γρίβας), Ελευθερία Τέτουλα (Βίκυ Σαμαρά), Αντώνης Μάρος (Θέμης), Γιασεμή Κηλαϊδόνη (Μιράντα Φράγκου), Δημήτρης Γεροδήμος (Δημήτρης Βέργος), Δήμητρα Τσέλιου (Ζωή Μάργαρη), Χρήστος Λύγκας (Ευγένιος)
Ειδική εμφάνιση: Λίλα Καφαντάρη (Αλίκη Δαμίγου), Γιώργος Τζώρτζης (Θόδωρος Στασινός), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Σοφία), Ελπίδα Μαζαράκη (Βέρα Ιωαννίδου), Χρήστος Κελαντώνης (Μηνάς Ιωαννίδης)

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος-Κατερίνα Καραμπάγια
Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική: Φώτης Μητρόπουλος
Σκηνογράφος: Νατάσσα Δημοπούλου
Ενδυματολόγος: Λίνκα Λαμπαδαρίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Μόσχα Χάρκα
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ