Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΤΡΑΠΕΖΑ#005

Η ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Περίληψη: Η ομηρία στην τράπεζα συνεχίζεται και έτσι συνεχίζεται και η ζωντανή αναμετάδοση από την τηλεόραση. Μια συνομιλία της Μάρθας με τη Χαρούλα, που θα καταγραφεί, θα αποκαλύψει το επάγγελμα της Μάρθας και μαζί με όλη την Ελλάδα θα μάθει και ο γιος της ότι δουλεύει ως ιερόδουλος. Η Χατιτζέ και ο Χάρης, μετά από αυτό το γεγονός, αποφασίζουν να ελευθερώσουν όλους τους ομήρους και να παλέψουν μόνοι τους. ‘Ομως, οι όμηροι έχουν άλλα σχέδια γι’ αυτούς…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Χαρούλα), Τάσος Παλατζίδης (Χάρης), Σοφία Φιλιππίδου (Χατιτζέ), Βίλμα Τσακίρη (Μάρθα), Χρήστος Βαλαβανίδης (Θεοδόσης), Βάσω Γουλιελμάκη (Λουΐζα), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Αγγελική), Βασίλης Ρίσβας (Αναστάσης), Βασιλική Δέλιου (Στέλλα)
Παίζουν: Στέλλα Γκίκα (Λίτσα), Ειρήνη Χατζηκωσταντή (Παναγιώτα), Βίκυ Πρωτογεράκη (Γωγώ), Βαγγέλης Νάσης (Στέφανος), Χρήστος Τριπόδης (Χρήστος), Μιχάλης Μαρκάτης (Δημήτρης), Γιούλη Αγγέλη (Πωλίνα), Χριστίνα Σαμπανίκου (Πέγκυ), Ανδρέας Ευαγγελάτος (Μίλτος), Αγγελική Λάμπρη, Στέφανος Τσαπράκης (Πάνος), Μιχάλης Μαρίνος (Δημοσιογράφος)

Σενάριο: Βαγγέλης Νάσης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πέτρος Φράγκος
Σκηνογράφος: Αρετή Χατζή
Ενδυματολόγος: Μανώλης Γαλετάκης
Εκτέλεση παραγωγής: ΕΨΙΛΟΝ