Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΤΡΑΠΕΖΑ#004

Η ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Περίληψη: Ο Αναστάσης, ο ταμίας της τράπεζας, και η Λουΐζα συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια και ξαναφουντώνει ανάμεσά τους ο παλιός τους έρωτας. Μια δημοσιογράφος συλλαμβάνει την ιδέα της παρακολούθησης από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μέσα στην τράπεζα. Η ομηρία αρχίζει να αναμεταδίδεται όλο το 24ωρο με θεατές όλο τον ελληνικό πληθυσμό. Και ενώ η Χατιτζέ και ο Χάρης ανακοινώνουν ότι ο λόγος της ομηρίας είναι η απαγωγή του παιδιού τους από τον παππού του, η αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την πρεσβεία στην Αθήνα. Οι δράστες της ομηρίας αποφασίζουν να παραμείνουν όλη τη νύχτα στην τράπεζα και ενώ είναι έτοιμοι να κοιμηθούν, ένας δυνατός θόρυβος θα τους αναστατώσει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Χαρούλα), Τάσος Παλατζίδης (Χάρης), Σοφία Φιλιππίδου (Χατιτζέ), Βίλμα Τσακίρη (Μάρθα), Χρήστος Βαλαβανίδης (Θεοδόσης), Βάσω Γουλιελμάκη (Λουΐζα), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Αγγελική), Βασίλης Ρίσβας (Αναστάσης), Βασιλική Δέλιου (Στέλλα)
Παίζουν: Στέλλα Γκίκα (Λίτσα), Ειρήνη Χατζηκωσταντή (Παναγιώτα), Βίκυ Πρωτογεράκη (Γωγώ), Βαγγέλης Νάσης (Στέφανος), Χρήστος Τριπόδης (Χρήστος), Μιχάλης Μαρκάτης (Δημήτρης), Γιούλη Αγγέλη (Πωλίνα), Χριστίνα Σαμπανίκου (Πέγκυ), Ανδρέας Ευαγγελάτος (Μίλτος), Αγγελική Λάμπρη, Στέφανος Τσαπράκης (Πάνος), Μιχάλης Μαρίνος (Δημοσιογράφος)

Σενάριο: Βαγγέλης Νάσης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πέτρος Φράγκος
Σκηνογράφος: Αρετή Χατζή
Ενδυματολόγος: Μανώλης Γαλετάκης
Εκτέλεση παραγωγής: ΕΨΙΛΟΝ