Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΤΡΑΠΕΖΑ#002

Η ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Περίληψη: Η Χατιτζέ είναι η Τουρκάλα και ο Χάρης ο ‘Ελληνας σύζυγός της, που με την απειλή μιας χειροβομβίδας αρχίζουν την ομηρία. Κρατούν όλους τους πελάτες και τους εργαζομένους της τράπεζας, ενώ καταφθάνει η αστυνομία που πιστεύει ότι γίνεται ληστεία. Το ίδιο και τα κανάλια, που αρχίζουν να μεταδίδουν την είδηση για ληστεία. Τότε, η Χατιτζέ και ο Χάρης αποφασίζουν ότι οι όμηροι είναι πολλοί και έτσι αρχίζουν να διώχνουν κάποιους από αυτούς…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Χαρούλα), Τάσος Παλατζίδης (Χάρης), Σοφία Φιλιππίδου (Χατιτζέ), Βίλμα Τσακίρη (Μάρθα), Χρήστος Βαλαβανίδης (Θεοδόσης), Βάσω Γουλιελμάκη (Λουΐζα), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Αγγελική), Βασίλης Ρίσβας (Αναστάσης), Βασιλική Δέλιου (Στέλλα)
Παίζουν: Στέλλα Γκίκα (Λίτσα), Ειρήνη Χατζηκωσταντή (Παναγιώτα), Βίκυ Πρωτογεράκη (Γωγώ), Βαγγέλης Νάσης (Στέφανος), Χρήστος Τριπόδης (Χρήστος), Μιχάλης Μαρκάτης (Δημήτρης), Γιούλη Αγγέλη (Πωλίνα), Χριστίνα Σαμπανίκου (Πέγκυ), Ανδρέας Ευαγγελάτος (Μίλτος), Αγγελική Λάμπρη, Στέφανος Τσαπράκης (Πάνος), Μιχάλης Μαρίνος (Δημοσιογράφος)

Σενάριο: Βαγγέλης Νάσης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέμπος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πέτρος Φράγκος
Σκηνογράφος: Αρετή Χατζή
Ενδυματολόγος: Μανώλης Γαλετάκης
Εκτέλεση παραγωγής: ΕΨΙΛΟΝ