ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Περίληψη: Η Ντορίνα Μαλπιέρι ετοιμάζει το φιλανθρωπικό χορό του Καρναβαλιού και ειδοποιεί τον Νεκτάριο να την βοηθήσει με τη φιλαρμονική του για την επίσημη εκδήλωση. Τελείως συμπτωματικά, την ώρα που κουβεντιάζει μαζί του, η Μαλπιέρι ανακαλύπτει ότι ο Νεκτάριος αποφεύγει να της μιλά για τη Λίζα. Η Μαλπιέρι επιμένει να καταλάβει την αντίδρασή του αυτή. Στο μεταξύ, η Αθηνά πηγαίνει στον Μπάμπη και του ζητά να την ακούσει, γιατί θεωρεί ότι μόνο αυτός μπορεί να την καταλάβει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA