ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

Περίληψη: Η Αννίκα, στη διάρκεια μιας βόλτας στα σοκάκια της Κέρκυρας με τον Λύσανδρο, του εκμυστηρεύεται ότι θα επιθυμούσε πολύ να την ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει το περιβάλλον της. Ο Λύσανδρος τα χάνει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η συμπεριφορά της Αννίκας τού δημιουργεί αμηχανία. Και, σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, την επόμενη μέρα, ο Λύσανδρος συναντά τυχαία στο δρόμο τη Ντορίνα Μαλπιέρι, η οποία επίσης τον συμπαθεί πολύ και τον ακολουθεί στη λαϊκή αγορά για ψώνια. Στο μεταξύ, η Ελβίρα εξακολουθεί να πολιορκεί τον Βαλέριο, αλλά η Λίζα, απορροφημένη από την αναζήτηση της αληθινής της ταυτότητας, δεν το αντιλαμβάνεται…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA