ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

Περίληψη: Η Λίζα, ψάχνοντας στα αρχεία του βρεφοκομείου, ανακαλύπτει το όνομα ενός γιατρού που δείχνει να έχει σχέσεις με τη Ντορίνα Μαλπιέρι. Η σύζυγος του γιατρού φαίνεται να έχει γεννήσει ένα παιδί την ίδια εποχή που γεννήθηκε και η Λίζα. Το γεγονός αυτό προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον της Λίζας, που ψάχνει να βρει τα ίχνη του γιατρού. Η Λίζα δεν αργεί να πληροφορηθεί ότι ο γιατρός έχει σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Στο μεταξύ, ο Βαλέριος αποκρούει για άλλη μια φορά την Ελβίρα, που επιμένει να συνεχίσουν την ιστορία που ξεκίνησε συμπτωματικά ανάμεσά τους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA