ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45

Περίληψη: Ενώ η Λίζα βρίσκεται στην Αθήνα, ο Βαλέριος επιστρέφει στην Κέρκυρα κοντά στο παιδί του. Η Ντορίνα Μαλπιέρι, αναζητώντας τη Λίζα, πέφτει πάνω στον Λύσανδρο και τον καλεί στο σπίτι της να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Ο Νεκτάριος με τον Μπάμπη και τον κουρέα αποφασίζουν να διασκεδάσουν τον μικρό που αναζητά τη μαμά του και ντύνονται Αγιοβασίληδες. Στο μεταξύ, ο Λύσανδρος ανακαλύπτει ότι η Μαλπιέρι προσπαθεί να μάθει από αυτόν όλα τα σχετικά με την υιοθεσία της Λίζας…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA