ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

Περίληψη: Η Λίζα φεύγει στην Αθήνα, αποφασισμένη να κάνει Χριστούγεννα με την Ελβίρα, μακριά από το παιδί της, το σπίτι της και τον Βαλέριο, δηλαδή μακριά απ’ όλα. Ο Βαλέριος βρίσκεται σε αμηχανία, αφού δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Οι τελευταίες προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι έχουν δημιουργήσει σοβαρή ψυχρότητα στη σχέση τους. Από την άλλη, η Αθηνά, αγανακτισμένη με τη συμπεριφορά της Λίζας, φεύγει παρέα με την Αννίκα για τη Θεσσαλονίκη. Ο Λύσανδρος και ο Νεκτάριος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για όσα συμβαίνουν γύρω τους, αποφασίζουν να στήσουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αγορά για χάρη του εγγονού τους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA