Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

Περίληψη: Η Λίζα βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο μετά από την αποβολή του μωρού και ο Λύσανδρος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί εκτός από το ατυχές συμβάν, ο Βαλέριος δεν δίνει σημεία ζωής. Η Αννίκα, που δεν μπορεί να τον βλέπει έτσι, αρχίζει να ασχολείται μαζί του τρυφερά και να τον προσέχει. Ο ‘Αρης πηγαίνει στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τη Λίζα και συναντά εκεί τους υπόλοιπους ήρωες της ιστορίας. Από την άλλη, η Λίζα, έχοντας φτάσει πια στα όριά της, αποφασίζει πως, μόλις σταθεί πάλι στα πόδια της, θα πάρει τη ζωή της στα χέρια της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA