Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

Περίληψη: Η Ντορίνα Μαλπιέρι δίνει εντολή να σταματήσουν τη Λίζα από την έρευνά της στα αρχεία του βρεφοκομείου. Μετά από αυτό, η Λίζα, με δική της πρωτοβουλία, συναντά τη Μαλπιέρι για να μάθει το λόγο. Η Μαλπιέρι, ωστόσο, χωρίς να της αποκαλύπτει την εμπλοκή της στην υπόθεση, της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να συνεχισθούν οι έρευνές της – με μια προϋπόθεση: η Λίζα πρέπει να κρατήσει διακριτική στάση στην ιστορία αυτή. Παρόλα αυτά, η Λίζα συνεχίζει να αναρωτιέται γιατί η Μαλπιέρι κάνει ότι κάνει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Θανάση Βέγγο (Λύσανδρος), Δέσποινα Μπεμπεδέλη (Αθηνά), Αντιγόνη Βαλάκου (Ντορίνα Μαλπιέρι), Ελένη Χατζηαργύρη (Μυρσίνη)
Στο ρόλο του Βαλέριου ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Αλικάκος (Πάνος), Μαρία Αμανάκη (‘Αννα Μαρία), Νίκος Γαροφάλλου (Νεκτάριος), Γιώργος Γεωγλερής (Σπύρος), Σαράντος Γεωγλερής (‘Αρης), Στέλιος Γούτης (Παπάς), Νάντια Δεληγιάννη (Ελβίρα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Λέλος), Μαρία Κανελλοπούλου, Χρήστος Μπίρος (Μπάμπης), Γωγώ Μπρέμπου (Λίζα), Φωτεινή Παπαδοπούλου (Αγλαΐα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Αννίκα), Σπύρος Πούλης (Ταχυδρόμος), Φώτης Σπύρος (‘Αγγελος), Γιώργος Σταυρόπουλος (Ψαράς), Μαρία Φιλίππου (Φιορούλα)

Σενάριο: Κάκια Ιγερινού
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Διεύθυνση φωτογραφίας: ‘Ακης Αποστολίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA