Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 36

ΑΕΡΙΝΕΣ ΣΙΩΠΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36

Περίληψη: Στην Τανάγρα καταφθάνουν ο Στάθης, ο Παύλος και ο Μιχάλης, οι καινούριοι χειριστές ελικοπτέρων. Ο αξιωματικός επιχειρήσεων έχει γίνει Μοίραρχος και η κόρη του, Κατερίνα, που μένει στο Παρίσι, έρχεται να τον βρει στην Τανάγρα. Στο μεταξύ, ο Ορέστης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με τη Μυρτώ, ενώ είναι ψυχρός με τη Δώρα όταν την συναντά στο αεροδρόμιο. Ο Μιχάλης φεύγει για τη διάσωση ενός ναυαγού στο Αιγαίο, που καλύπτει η δημοσιογράφος Φαίη Καρρά για το κανάλι στο οποίο εργάζεται…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Νινιός (Στάθης), Σωκράτης Αλαφούζος (Ορέστης), Ελευθερία Βιδάκη (‘Αννα), Μάριος Αθανασίου (Παύλος), Ελισάβετ Μουτάφη (Φαίη), Θεοδώρα Σιάρκου (Δώρα), Δημήτρης Βογιατζής (Μιχάλης), Κατερίνα Παπουτσάκη (Κατερίνα), Βύρων Κολάσης (Μοίραρχος)
Στο ρόλο της ψυχομάνας του Στάθη η Μαρίκα Τζιραλίδου
Παίζουν: Κώστας Σιμενός (Διευθυντής ειδήσεων), Μαρία Νάνου (μητέρα του Παύλου), Πέτρος Ζαρκάδης (πατέρας του Παύλου), Τάσος Αλατζάς (ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας), Ηλίας Ανδροβιτσανέας (γιατρός, φίλος της ‘Αννας), Βασίλης Ρίσβας (μηχανικός αεροπλάνων)

Σενάριο: ‘Αντα Γκουρμπαλή
Σκηνοθεσία: Ερρίκος Αναγνωστόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.