Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 24

ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

Επεισόδιο 24ο

Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Μίρνα Τσάπα
Δ/νση φωτογραφίας: Ν. Κανέλλος
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ΑΤΑ

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Αλέξανδρος), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Κωνσταντίνος), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελλη)
Στο ρόλο του παππού: ο Αλέκος Αλεξανδράκης

Περιγραφή: Η ‘Ελλη, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος τσακώνονται. Η ‘Ελλη φεύγει και οι δυο τους προσπαθούν να ηρεμήσουν. ‘Οταν η ‘Ελλη γυρνά σπίτι, βρίσκει τον Αλέξανδρο μόνο του και μετανιωμένο. Του ανακοινώνει ότι θέλει να μείνει λίγο μόνη για να ηρεμήσει. Η Ναταλία βρίσκει τον Αντώνη και αποφασίζει να φύγει μαζί του ταξείδι. Ο Φίλιππος μαθαίνει από την Μελίνα τί πρόκειται να κάνει η Ναταλία και ψάχνει να την βρει. Πηγαίνει αμέσως στο σπίτι του Αντώνη, ο οποίος τον συμβουλεύει να τρέξει να την βρει και τον διαβεβαιώνει ότι δεν έγινε τίποτα. Τελικά τα βρίσκουν μεταξύ τους και αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο Πέτρος τα φτιάχνει με την Μαριάννα.
Τα παιδιά αποφασίζουν να πουλήσουν το σπίτι. Οι εξετάσεις που αποδεικνύουν την πατρότητα του παιδιού βγαίνουν και αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας είναι ο Κωνσταντίνος. Τα πάντα ανατρέπονται. Ο Κωνσταντίνος φεύγει με την ‘Ελλη και την μικρή για την Νέα Υόρκη. Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να κρατήσει το σπίτι…