Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ#023

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

Επεισόδιο 23ο

Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Δ/νση φωτογραφίας: Τάσος Ζαφειρόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA

Ερμηνεύουν: Φιλαρέτη Κομνηνού (Αλεξάνδρα), Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Μιχάλης), Τάκης Μόσχος (Νίκος), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Γιάννης), Χάρης Ασημακόπουλος (Πέτρος), Γωγώ Μπρέμπου (‘Αννα). Στο ρόλο της Φαίδρας η Μυρτώ Αλικάκη.
Στο ρόλο του ‘Αρη ο Φίλιππος Σοφιανός .

Περιγραφή: Η Λίνα συναντά τον Μιχάλη και τον πληροφορεί ότι επέστρεψαν στην Ελλάδα και θα μείνουν μόνιμα . Τον πηγαίνει να δει την κόρη του και ο Μιχάλης συγκινείται .
Οι τρεις φίλοι συναντιούνται στο σπίτι που πριν τρία χρόνια έμεναν όλοι μαζί και το οποίο γκρεμίζεται . Εκεί κάνουν μία έντονη συζήτηση για τα λάθη που έκαναν στο παρελθόν .
Ο Γιάννης κάνει πρόταση γάμου στην ‘Αννα . Εκείνη δέχεται και προτείνει να γίνει ο γάμος στην Κρήτη με κουμπάρους τον Μιχάλη και τον Πέτρο .
Ο Μιχάλης από την άλλη αποφασίζει να πάει να βρει την Αλεξάνδρα που βρίσκεται στην κλινική και να δεχτεί την πρότασή της να πάνε διακοπές με την μικρή . Αυτό το διάστημα προσπαθεί να πλησιάσει την κόρη του , όμως στις κινήσεις και των τριών υπάρχει μεγάλη αμηχανία και τυπικότητα .
Η Αλεξάνδρα με το Μιχάλη κάνουν μια έντονη κουβέντα για τα παλιά . Ο Μιχάλης είναι τρυφερός και με τη συμπεριφορά του εκφράζει την ερωτική του διάθεση . Της προτείνει γυρίζοντας να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι του .