Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 26

Περιγραφή: Η νεανική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου που ανέδειξε τη νεά φουρνιά πρωταγωνιστών.
Μια παρέα φίλων, λίγο πριν δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις βιώνουν τις αγωνίες για το μέλλον τους ζώντας παράλληλα έντονα το παρόν. «Λόγω τιμής» είναι η υπόσχεση που δίνουν μεταξύ τους τα παιδιά της παρέας ότι θα μείνουν ενωμένα ό,τι κι αν συμβεί.
Τα υπαρξιακά τους προβλήματα, οι ερωτικές τους σχέσεις, οι συγκρούσεις με τους γονείς τους, τα όνειρα για το αύριο.
Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. Κάποιοι περνούν στα πανεπιστήμια! Κάποιοι όχι… ‘Ολοι τους πάντως μετακομίζουν στην Αθήνα αφήνοντας πίσω την Αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οικογένειες τους. Σε μια εποχή με έντονα κοινωνικά προβλήματα και έλλειψη αξιών, οι νεαροί αρχίζουν τον προσωπικό τους αγώνα για να σταθούν στα πόδια τους. Αγωνίζονται να υψώσουν το ανάστημά τους, να σχεδιάσουν το μέλλον τους, να κρατηθούν αλώβητοι.
Σε μια κοινωνία που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταπνίγει τις ζωτικές τους δυνάμεις το «Λόγω τιμής» είναι μια ματιά αισιοδοξίας στους νέους που έχουν τη δύναμη και το σθένος ν’ αντισταθούν.

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
‘Αλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Καμπερίδης, Βαγγέλης Λιωδάκης, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Κύρτσης, Μαρίνα Καλογήρου
Σενάριο : Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία : Λάμπης Ζαρουτιάδης