Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 116

ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης και Σπύρος Μεταλληνός
Σκηνοθεσία: Φώτης Πολυχρονόπουλος
Σκηνικά: Αγνή Ντούτση
Παίζουν: Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανισαλή, Στέλιος Παύλου, Μαρία Φιλίππου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ

‘Οταν μια παρέα από άντρες και γυναίκες γύρω στα τριάντα και κάτι βρίσκονται μαζί, τότε σίγουρα κάτι συμβαίνει.
Μια γενιά ολόκληρη απεικονίζεται μέσα από τους χαρακτήρες αυτής της παρέας.
Μερικοί από αυτούς κάποτε φοιτητές, κάποτε πολιτικοποιημένοι, σήμερα ζουν στους ρυθμούς της σημερινής Αθήνας, της σημερινής Ελλάδας.
Στο δίπατο νεοκλασσικό σπίτι στο Μετς λοιπόν σήμερα ζούν, ο Στέλιος, ο φοβερός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων που είναι παντρεμένος με την Μαρία μια τροφαντή Κύπρια καθηγήτρια φιλόλογο.
Στον επάνω όροφο ζει η Σμαράγδα – ιατρική επισκέπτης στο επάγγελμα – με την αδελφή της την Αντώνια μια ιδιαιτέρα γραμματεύς και γεροντοκόρη.
Ο Παύλος, νέος επίδοξος ηθοποιός του ”ποιοτικού χώρου” μονίμως άνεργος και ωραίος που συζεί με την Σμαράγδα. Μαζί τους – χωρίς να μένουν στο ίδιο σπίτι – η Νατάσσα μια πληθωρική ύπαρξη που εργάζεται στις Δημόσιες Σχέσεις μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας και ο Μάκης, ένας φοβερός τύπος, sex maniac, πλην όμως looser από γεννησιμιού του, που δουλεύει σαν ξεναγός.
Το ”ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ” είναι μια τηλεοπτική σειρά που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα όλων αυτών των ηρώων από την κωμική τους πλευρά. Θα δούμε τα έργα και τις ημέρες μιας παρέας πολύ αγαπημένης που ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα κι όταν μαλώνουνε, τελικά χώρια δεν μπορούνε να ζήσουνε επ’ ουδενί.
Γι’ αυτό και όταν τους ρωτήσεις να σου πουν για τους εαυτούς τους θα σου απαντήσουν έτσι απλά: ”ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ” .