Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 1

Περιγραφή: Και μαζί και χώρια! Και στη χαρά και στη στεναχώρια!
H παρέα αυτή, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, έγινε κομμάτι της ζωής μας.  Βάλε και τις επαναλήψεις… Τόσο καιρό μαζί…  Γίναμε πια Εμείς κι εμείς!
Σε ένα δίπατο νεοκλασσικό σπίτι στο Μετς ζουν, ο Στέλιος, ο φοβερός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων που είναι παντρεμένος με την Μαρία μια τροφαντή Κύπρια καθηγήτρια φιλόλογο. Στον επάνω όροφο ζει η Σμαράγδα – ιατρική επισκέπτης στο επάγγελμα – με την αδελφή της την Αντωνία,  ιδιαιτέρα γραμματέα και γεροντοκόρη. Ο Παύλος, νέος επίδοξος ηθοποιός του ”ποιοτικού χώρου” μονίμως άνεργος και ωραίος που συζεί με την Σμαράγδα. Μαζί τους – χωρίς να μένουν στο ίδιο σπίτι – η Νατάσσα μια πληθωρική ύπαρξη που εργάζεται στις Δημόσιες Σχέσεις μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας και ο Μάκης, ένας φοβερός τύπος, sex maniac, πλην όμως looser από γεννησιμιού του, που δουλεύει σαν ξεναγός.
Τα έργα και οι ημέρες μιας παρέας πολύ αγαπημένης που ξέρει πολύ καλά ότι ακόμα κι όταν μαλώνουνε, τελικά χώρια δεν μπορούνε να ζήσουνε επ’ ουδενί.

Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Ελένη Γερασιμίδου, Γιώργος Γιαννούτσος, Σμαράγδα Διαμαντίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσσα Μανισαλή, Στέλιος Παύλου, Τάσος Περζικιανίδης, Μαρία Φιλίππου
Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης και Σπύρος Μεταλληνός
Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Κροντηροπούλου, Σπύρος Μεταλληνός, Φώτης Πολυχρονόπουλος