Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 114

Την ώρα που η Μαρία και ο Αλέξης έφευγαν από τη ντίσκο από τύχη δεν έπεσαν πάνω στη Χριστίνα που έμπαινε εκείνη την ώρα με τον συνοδό της. Ο Νικόλας πίνει με τον Δελαπόρτα και δύο Ρωσίδες, αγνοώντας τον Λευτέρη που τον προειδοποιεί για το ποιες είναι οι συγκεκριμένες γυναίκες, έως ότου εξαφανιστεί “δια μαγείας” το κινητό του. Ο Τζέρυ βλέπει τη Χριστίνα με τον συνοδό της σε πολύ προσωπικές στιγμές και αποφασίζει να την ξεχάσει. ‘Οταν ο Νικόλας αναφέρει στη Μαρία όσα έγιναν με τον Νικήτα, αυτή τον συμβουλεύει να συγχωρήσει τον πατέρα του και να τον βοηθήσει σε αυτό που του ζητά. Η Μαρκέλλα με τη Λίλιαν συζητούν για τα γεγονότα της περασμένης νύχτας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με τους: Αγγελική Δαλιάνη (Μαρία), ‘Ανθιμο Ανανιάδη (Αλέξης), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Καίτη), Τάσο Κωστή (Ηρακλής), ‘Αριελ Κωνσταντινίδου (Λίλιαν), Χρήστο Πλαΐνη (Δημήτρης), Φιλίτσα Καλογεράκου (Μαρκέλλα), Φώτη Σπύρο (Νικόλας)
Πρωταγωνιστούν: Μάγδα Τσαγγάνη (Αργυρώ), Ασπασία Τζιτζικάκη (Σοφία), Μαρία Φιλίππου (Μάρθα), Βίκυ Πρωτογεράκη (Χριστίνα), Μιχάλης ‘Ανθης (Μαρούδας), Θανάσης Κουρλαμπάς (Σέργιος), Πρόδρομος Τοσουνίδης (Κρίστο), Γεωργία Καλλέργη (Λουκία), Ιάκωβος Μυλωνάς (Τζέρυ), Διονυσία Τσιτιρίδου (Σάντρα)
Στο ρόλο της Ελεωνόρας, η Ματθίλδη Μαγγίρα
Συμμετέχουν: Φανή Παναγιωτίδου (καθαρίστρια), Ντέμπορα Οντόγκ (Μαριάννα), Μάνος Ψιστάκης (Λευτέρης), Νίκος Κοντογιάννης (Μάκης), Μάρκος Μαδιάς (Στεργίου), Μπένζι Αντεγιέμο (Ντίντι), Μιχάλης Γιαννάτος (Νικήτας), Ασημάκης Αλεξίου (Σωτήρης), Θάνος Χρόνης (Οδυσσέας), Αθηνά Ζώτου (Μόνικα), Ζωή Πέτρου (Αγγελική)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Κώστας Συρράκης (Δικηγόρος Δελαπόρτας)

Σκηνοθεσία: Ζένια Χρυσανίδου
Τηλεσκηνοθεσία: Θανάσης Τσαουσόπουλος
Απόδοση σεναρίου: Ρόζυ Ρήγα, Τζο Φράγκου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μυλωνόπουλος, Γιάννης Στάππας
‘Ηχος: Ιωσήφ Σπίνος, Νίκος Πετρακάκης
Ενδυματολόγος: Αλέξης Φούκος
Σκηνογράφος: Λία Ασβεστά
Βοηθοί σκηνοθέτες: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκοβάλης, Κώστας Βούλγαρης, Δημοσθένης Δημάδης
Μοντέρ: Θοδωρής Μάτσκας
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Διεύθυνση εκτέλεσης παραγωγής: Θανάσης Δαλμάτσος
Οργάνωση εκτέλεσης παραγωγής: Δημήτρης Τσιτζικάκης
Εκτέλεση παραγωγής: ON PRODUCTIONS