Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 126

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 126
‘Ηταν μια φορά ένα τρακάρισμα…

Περίληψη: Ο Τζοβάνι αγοράζει αυτοκίνητο στη Ρομίνα κι εκείνη τρακάρει έξω από την Πολυκατοικία. Ζητάει από τους γείτονες να μην το πουν στον μπαμπά της και ο Τζίμης προσφέρεται να την πάει στο συνεργείο ενός φίλου του. Εκεί, ο Τζίμης θα γνωρίσει τη Φανή, μια “νταρντανοκοπέλα” που του ρίχνει ένα κεφάλι. Η Φανή θα του ζητήσει να βγουν και θα καταλήξουν στο κρεβάτι. Παράλληλα, η Ρομίνα θα αναγκαστεί να πει στη μητέρα της για το τρακάρισμα κι εκείνη θα πάει στο συνεργείο για τους διακανονισμούς κρυφά από τον Τζοβάνι. Ο Τζοβάνι όμως, θα την ακολουθήσει και θα βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει σχέση με τον μάστορα… Οι γιαγιάδες έχουν οικονομικές δυσκολίες και η Παναγιώτα πείθει τη Βασιλική να παρουσιαστούν ως κοινωνικές λειτουργοί σε ένα γηροκομείο και να προσπαθήσουν να “τυλίξουν” κάποιον ετοιμοθάνατο γεράκο με περιουσία! Πράγματι, γνωρίζουν τον Θεμιστοκλή, που ερωτεύεται την Παναγιώτα και θέλει να την παντρευτεί! Λίγο πριν τον γάμο όμως, ο Θεμιστοκλής αποδημεί εις Κύριον… Η Ελένη και η Λουκία ανοίγουν έναν παιδικό σταθμό στο σπίτι της Ελένης. Ο Τάκης και ο Κωνσταντίνος διαμαρτύρονται για τη φασαρία, αλλάζουν όμως στάση μόλις εμφανίζεται η γοητευτική μητέρα ενός από τα παιδάκια. Για να τους τιμωρήσουν, τα κορίτσια τούς αφήνουν μόνους με τα πιτσιρίκια μερικές ώρες που είναι όμως αρκετές για τους αρσενικούς baby sitters να τα κάνουν όλα μπάχαλο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Νικολέττα Καρρά (Τζούλι), Παύλος Ορκόπουλος (Τζοβάνι), Γιάννης Παπαζήσης (Κωνσταντίνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Λιακόπουλος (Στέφανος), Ευγενία Τσαούση (Ρομίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Νίκος Τσούκας (Θεμιστοκλής), Σπύρος Πούλης (μηχανικός), Κωνσταντίνος Πολύζος (διαφημιστής), Ζωή Φυτούση (Συμέλα), Αλέξανδρος Παρθένης (πατέρας Τζένης), Μαρία Γαλάτη (Φανή)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου, ‘Ελενα Σολωμού
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ