Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 117

Ο Παντελής αποφασίζει πως ήρθε πια ο καιρός να απαλλαγεί από την κακή επένδυση που είχε κάνει αγοράζοντας το βίντεο κλαμπ της Πολυκατοικίας. Αποφασίζει, λοιπόν, να βάλει πωλητήριο. Συναγερμός στην Αλαμάνας. Τι θα ανοίξει στη θέση του; Τι κόσμος θα αρχίσει να μαζεύεται στη γειτονιά; Τι θα απογίνει ο Τζίμης; Οι γυναίκες της γειτονιάς αναλαμβάνουν αμέσως δράση. Ψάχνοντας να βρουν τρόπο να εξασφαλίσουν χρήματα για να αγοράσουν αυτές το βίντεο κλαμπ, θα “κλέψουν” την ιδέα της γνωστής ταινίας «Κορίτσια Ημερολογίου». ‘Ετσι, οι κυρίες της Πολυκατοικίας θα φωτογραφηθούν γυμνές, όπως έκαναν και οι πρωταγωνίστριες της ομώνυμης ταινίας. Οι άντρες, μόλις το μαθαίνουν, θα προσπαθήσουν να τις αποτρέψουν. ‘Οταν όμως, συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν, θα ψάξουν να βρουν κι αυτοί τρόπο να βρουν χρήματα για να προλάβουν τη φωτογράφιση και να αγοράσουν οι ίδιοι το βίντεο κλαμπ. ‘Ετσι, θα “δανειστούν” κι αυτοί την ιδέα μιας άλλης γνωστής ταινίας και θα γίνουν για ένα βράδυ «’Αντρες έτοιμοι για όλα»! Παράλληλα, η Ηλέκτρα αποφασίζει να πουλήσει τον εκδοτικό οίκο. Πανικός και αγωνία σε όλο το προσωπικό της εταιρείας, οι οποίοι ζητούν από τον Τάκη να κάνει τα γλυκά μάτια στην Ηλέκτρα για να της αλλάξει γνώμη. Η Λουκία, φυσικά, φρικάρει με τη σκέψη αλλά για να μην “καρφωθεί” στους συναδέλφους της, συμφωνεί και αυτή με το σχέδιο αποπλάνησης της Ηλέκτρας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Νικολέττα Καρρά (Τζούλι), Παύλος Ορκόπουλος (Τζοβάνι), Γιάννης Παπαζήσης (Κωνσταντίνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Ευγενία Τσαούση (Ρομίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Θεοφανία Παπαθωμά (Ηλέκτρα), Ηλίας Ζερβός (Παντελής), Κατερίνα Χόλη (Μαριλού)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου, ‘Ελενα Σολωμού
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ