Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 109

Η οικογένεια των Κονταρόπουλων ανοίγει βεντέτα με την οικογένεια Μπαλαφούτη και ο Θανάσης αρχίζει να φοβάται και τη σκιά του. ‘Οποιον άγνωστο εμφανίζεται στην πόρτα του, τον περνάει για τον εκδικητή Κονταρόπουλο! ‘Ωσπου ο αληθινός Κονταρόπουλος εμφανίζεται. Τον καθησυχάζει ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη βεντέτα, αλλά λέει ψέματα. Ο Θανάσης θα κινδυνέψει αλλά θα τον σώσουν οι γείτονες… Ο Κωνσταντίνος δέχεται πρόταση να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος και η Πολυκατοικία τον υποστηρίζει. Θα καβαλήσει όμως, το καλάμι, οι ένοικοι θα εκνευριστούν, θα του σαμποτάρουν την υποψηφιότητα και η παράταξη θα τον διαγράψει… Η Ελένη αναγκάζεται να δουλέψει ως σκουπιδιάρισσα και ο Τζίμης τής βάζει την ιδέα να ψάξουν στα σκουπίδια μιας γνωστής τραγουδίστριας. Βρίσκουν ένα σκισμένο γράμμα και το πουλάνε σε μια κουτσομπολίστικη εφημερίδα. Η τραγουδίστρια θα μάθει ότι το έκανε η Ελένη και θα την επισκεφτεί με πολύ άγριες διαθέσεις…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Νικολέττα Καρρά (Τζούλι), Παύλος Ορκόπουλος (Τζοβάνι), Γιάννης Παπαζήσης (Κωνσταντίνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Ευγενία Τσαούση (Ρομίνα)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Δημήτρης Μαυρόπουλος (Κονταρόπουλος), Τάμτα (Απέργη), ‘Εφη Καραγιάννη (Σίλια), Γιάννης Μαλούχος (Θείος Θανάση), Χρήστος Ευθυμίου (Παπουτσής), Ερμόλαος Ματθαίου (Στέλιος)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ