Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 82

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82
‘Ηταν μια φορά μια απουσία…

Περίληψη: Ο Θανάσης και η Ελπίδα αποφασίζουν να πάνε διακοπές στο βουνό. Η Ναταλί και ο Κωνσταντίνος θα τους "φορτωθούν" κι έτσι ο Πέτρος θα μείνει μόνος στο σπίτι. Για να γιορτάσει το γεγονός, αποφασίζει να κάνει πάρτι και να καλέσει το μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτώ, μια κοπέλα 3-4 χρόνια μεγαλύτερή του, που αγνοεί όμως παντελώς την ύπαρξή του. Την απουσία του Θανάση θα την εκμεταλλευτεί και ο Παντελής, ο οποίος, μετά από μια σικέ κλήρωση, θα ανακηρυχτεί νέος διαχειριστής της Πολυκατοικίας… Η Ελένη θα προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με τον Μανώλη, αλλά μόλις αυτός της πει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση, η Ελένη θα τα φτιάξει και επίσημα με τον Αντώνη (τον ψυχολόγο-σύμβουλο). ‘Ολα αυτά θα ανατραπούν όταν η Κλειώ, η νέα σχέση του Μανώλη, θα εκφραστεί κάπως περίεργα την ώρα του σεξ. Η ‘Αννα θα παρεξηγήσει κάποια λόγια του Τάκη και θα πιστέψει πως της κάνει πρόταση γάμου. Ο Τάκης, για να μην τη στεναχωρήσει, θα της προτείνει όντως να παντρευτούν χωρίς όμως να έχει υπολογίσει μια μικρή λεπτομέρεια. ‘Οτι δηλαδή είναι ακόμα παντρεμένος με τη Λουκία!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Γιάννης Παπαζήσης (Κωνσταντίνος), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Ευτυχία Σίδερη (‘Αννα), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Νεφέλη Ορφανού (Τζώρτζια), Ηλίας Ζερβός (Παντελής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Αντώνης, ψυχολόγος), Ελένη Σιδερά (Κλειώ), Βασιλική Αγγέλη (Μυρτώ) 

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ