Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 64

‘Ηταν μια φορά ένας γιατρός…

Περίληψη: Η Λουκία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της "απιστίας" του Τάκη και τη διάλυση του γάμου της. Σε αυτό συμβάλλει και ο Σταύρος, ο οποίος έχει επιστρέψει από το Θιβέτ, "άλλος άνθρωπος"! Η ‘Αννα νιώθει τύψεις που ήταν η αφορμή για να χαλάσει ο γάμος του Τάκη και της Λουκίας, ενώ οι φίλοι του Τάκη προσπαθώντας να τον βοηθήσουν, τον μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Οι μισοί εκθειάζουν τη Λουκία και οι άλλοι μισοί την ‘Αννα… Παράλληλα, ένας νέος ένοικος έρχεται στην Πολυκατοικία. Ο γιατρός Πάνος Νικολόπουλος μετακομίζει στο διαμέρισμα της Λίτσας. Ενώ αρχικά όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι θα αισθανθούν ασφαλείς που θα έχουν έναν γιατρό δίπλα τους, σταδιακά αρχίζουν και γίνονται υποχόνδριοι. ‘Οταν καταλαβαίνουν ότι έχουν πέσει θύματα του γιατρού, που έχει στόχο να τους κάνει πελάτες του, αποφασίζουν να τον διώξουν κακήν κακώς! Και μέσα σε όλα αυτά, ένας έρωτας από τα παλιά ξαναμπαίνει στη ζωή του Αργύρη. Η Μάγδα, χήρα πια, έρχεται και τον βρίσκει με σκοπό να ξαναζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ηλίας Ζερβός (Παντελής), Ευτυχία Σίδερη (‘Αννα), Τζένη Σκαρλάτου (Μάγδα), Φώτης Θωμαΐδης (Πάνος Νικολόπουλος)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ