Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 63

Μετά το φιάσκο του γάμου Λουκίας και Τάκη, οι υπόλοιποι ένοικοι της Πολυκατοικίας βάζουν στο μάτι τα εισιτήρια για το γαμήλιο ταξίδι. Η Λουκία αποφασίζει να κάνει κλήρωση και τα εισιτήρια τα κερδίζουν ο Μάρκος και ο Χρήστος. Οι άλλοι όμως, θα τους σαμποτάρουν για να τους τα πάρουν… Ο Θανάσης και η Ελπίδα γίνονται ανάδοχοι γονείς. Το παιδί όμως, που τους προκύπτει, είναι ένας δεκατετράχρονος αλητάκος, ο Τζέρι, που θα τους αναστατώσει τη ζωή. Ο Θανάσης και η Ελπίδα προσπαθούν να τον βάλουν στον ίσιο δρόμο, όταν αποκαλύπτεται ότι ο Τζέρι είναι φίλος του Πέτρου, που έχει στήσει αυτό το κόλπο γιατί δεν θέλει αδελφάκι…. Η Ελένη αναλαμβάνει τον ρόλο του παρηγορητή για τη Λουκία, που έχει πέσει σε κατάθλιψη. Ο Τάκης ξαναφλερτάρει με την ‘Αννα, εκείνη όμως τον απορρίπτει αφού είναι πια παντρεμένος. Τότε, ο Τάκης αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τη Λουκία, προκαλώντας την οργή της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ηλίας Ζερβός (Παντελής), Ευτυχία Σίδερη (‘Αννα), ‘Αρης Τσάπης (Τζέρι), Θοδωρής Ρωμανίδης (πατέρας Τζέρι)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ