Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 62

Ο Τάκης νιώθει ένοχος για το φιλί με την ‘Αννα και οι "σοφοί" τού προτείνουν να το εξομολογηθεί στον παπά. Την εξομολόγηση θα κρυφακούσουν η Παναγιώτα κι η Βασιλική και το θέμα θα πάρει έκταση. Συμφωνούν όλοι να μη μιλήσουν, αλλά θα το μάθει ο Μιχάλης και θα το αποκαλύψει στη Λουκία. Η Λουκία, τσαντισμένη, παρατάει σύξυλο τον Τάκη στη δεξίωση του γάμου… Για την ίδια δεξίωση, Τζίμης, Αργύρης, Παναγιώτα και Μανώλης προσπαθούν να βρουν καλά ρούχα. Πιέζουν την Ελένη να τους εξασφαλίσει ρούχα από το καθαριστήριο, όπου εργάζεται. Τελικά, η Ελένη θα καταφέρει να τους βρει στολές της φιλαρμονικής! Το γεγονός όμως, θα μαθευτεί και η Ελένη θα χάσει (πάλι) τη δουλειά της… Τέλος, συλλαμβάνεται, για μια ακόμα φορά, ο Πέτρος να κάνει γκράφιτι και ο Θανάσης αποφασίζει να τον στείλει σε έναν "γκουρού" του προσκοπισμού στα Γιάννενα, για να του εμφυσήσει αξίες και ιδανικά. Ο Πέτρος όμως, δεν θα μπει στο αεροπλάνο και θα κρυφτεί στο βιντεοκλάμπ. Θανάσης και Ελπίδα νιώθουν τύψεις που έστειλαν το παιδί μακριά και αποφασίζουν να πάνε να τον φέρουν πίσω με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε ένα φαράγγι!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Δέσποινα Μπουγιατιώτη, (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ηλίας Ζερβός (Παντελής), Γρηγόρης Σταμούλης (Μιχάλης), Ευτυχία Σίδερη (‘Αννα), Μαριάννα Λαγουρού (Ντέμυ), Γιάννης Στεφόπουλος (αστυνομικός), ‘Αννα Μαρία Φερχάγκεν (Ασημίνα), Γιώργος Μπασιάκος (Βαγγέλης)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Γιώργος Κρητικός, ‘Αγγελος Χασάπογλου, Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ