Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 54

‘Ηταν μια φορά κάτι κλέφτες…

Περίληψη: Εκμεταλλευόμενοι ένα κύμα ληστειών στην περιοχή, ο Θανάσης και ο Αντρέας στήνουν μια ληστεία στο σπίτι της Λίτσας για να πείσουν τους ενοίκους να βάλουν στα σπίτια τους πόρτες ασφαλείας και να πάρουν οι ίδιοι προμήθεια. ‘Ομως ένα κόσμημα της Λίτσας πέφτει στα χέρια της Ελπίδας, η οποία το φοράει. Για να της το πάρει ο Θανάσης ετοιμάζεται να κάνει και νέα ληστεία… Παράλληλα, ο Θανάσης αρχίζει να κάνει μαθήματα σε μια μικρή και ο Πέτρος ερωτεύεται για πρώτη φορά. Η παρέα του βιντεοκλάμπ αποφασίζει να του κάνει πλάκα και του στέλνει ένα ερωτικό γράμμα, δήθεν από τη μικρή. Ο Πέτρος παίρνει θάρρος και αποφασίζει να την φιλήσει… Τέλος, η Ελένη, μέσω ενός γραφείου γνωριμιών, συναντά έναν γοητευτικό άνδρα, ο οποίος την εκλαμβάνει ως πόρνη και την πληρώνει. Η Ελένη δεν το αποδέχεται και πάει να του επιστρέψει τα λεφτά πίσω…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ρέα Καραγιαννίδου (Κάτια), Νατάσσα Μαρματάκη (Μένη), Γρηγόρης Σταμούλης (Μιχάλης)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ