Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 53

‘Ηταν κάποτε ένα βραβείο…

Περίληψη: Η Λουκία και η Ελένη πιάνουν δουλειά σε σούπερ μάρκετ και μαθαίνουν ότι μια εταιρεία τυποποίησης ελιών θα δώσει ένα μεγάλο δώρο σε όποιον βρει την τυχερή συσκευασία μέσα στην παρτίδα που έχει έρθει στο κατάστημα. ‘Ολη η Πολυκατοικία, πλην του Μάρκου, αποφασίζει να εφορμήσει και να πάρει όλα τα κουτιά με τις ελιές για να βρει το τυχερό. ‘Ομως αυτό, το βρίσκει τυχαία ο Μάρκος. Κι έτσι, όλη η Πολυκατοικία συνασπίζεται εναντίον του… Εντωμεταξύ, η Ελένη νομίζει ότι την φλερτάρει ο υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ, ο οποίος όμως, στην πραγματικότητα προτιμά τη Λουκία. ‘Οταν το ανακαλύπτει η Ελένη, οι δύο φίλες έρχονται σε σύγκρουση και η Ελένη αποφασίζει να στραφεί και πάλι στον Μανώλη. ‘Ομως, αυτός έχει ήδη σχέση με τη συγκάτοικό της, την Κάτια… Ο Τάκης βρίσκεται στριμωγμένος οικονομικά και ο Αργύρης βρίσκει την ευκαιρία να τον πείσει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα μποξ για "φιλανθρωπικούς" λόγους. Φυσικά όλοι στοιχηματίζουν εναντίον του, όμως στον κρίσιμο αγώνα εμφανίζεται στο κοινό η Λουκία με το καινούργιο της φλερτ και τότε τα δεδομένα αλλάζουν…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ρέα Καραγιαννίδου (Κάτια), Νατάσσα Μαρματάκη (Μένη), Γρηγόρης Σταμούλης (Μιχάλης)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ