Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 52

‘Ηταν μια φορά ένα πειραματόζωο…

Περίληψη: Ο άνεργος Θανάσης, θέλοντας να βγάλει χρήματα, δέχεται να κάνει το πειραματόζωο και να δοκιμάσει μια καινούρια θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Η Ελπίδα τον βλέπει στην κλινική και από παρεξήγηση νομίζει ότι είναι ετοιμοθάνατος! Ενημερώνει τους γείτονες, που σοκαρισμένοι αποφασίζουν να του γλυκάνουν, όπως μπορούν, τις τελευταίες του μέρες… Ο Μανώλης θέλει να κάνει δώρο στη Μένη αλλά είναι άφραγκος. Παρασύρει την Ελένη σε μια μπουτίκ για να τον βοηθήσει και κλέβει ένα ακριβό φουστάνι! Η Ελένη, θυμωμένη, κρατάει το φουστάνι για τον εαυτό της κι ο Μανώλης αναγκάζεται να μπει σπίτι της και να της κλέψει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια… Η Σίσυ, φίλη της Μπέτυς, ζητάει από τον Μάρκο να γίνει δωρητής σπέρματος και για εκείνη, προσφέροντας μια υψηλή αμοιβή! Ο Μάρκος αρνείται αλλά εμφανίζονται άλλοι εθελοντές: ο Τάκης, ο Τζίμης και ο Γιώργος. Η Σίσυ θα διαλέξει τον Τάκη αλλά εκείνος θα αποδειχθεί "ακατάλληλος"…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ρέα Καραγιαννίδου (Κάτια), Νατάσσα Μαρματάκη (Μένη), Σοφία Αλεξανιάν (Σίσυ)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ