Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 51

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51
‘Ηταν μια φορά ένα μπαρ…

Περίληψη: Η Πολυκατοικία δονείται και σείεται στον εκκωφαντικό ρυθμό της μουσικής από τη μετατροπή του βίντεο κλαμπ σε μπαρ. Ο Θανάσης, πηγαίνοντας να διαμαρτυρηθεί, ανακαλύπτει ένα βαποράκι να πουλάει ναρκωτικά χάπια. Τα κατάσχει αλλά στην συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τον έμπορο ναρκωτικών που του λέει ότι αν δεν του τα επιστρέψει θα τον σκοτώσει. Ο Θανάσης πίνει κατά λάθος ένα από τα ναρκωτικά χάπια και συλλαμβάνεται από την αστυνομία φτιαγμένος… Παράλληλα, η Ελένη αποκτά νέα συγκάτοικο, την Κάτια. Μια πρόσφατα χωρισμένη αστυνομικό που έχει αποφασίσει να γλεντήσει τη ζωή της αναπληρώνοντας τα χαμένα χρόνια του γάμου της. Η Κάτια πηγαίνει με άντρες νεαρής ηλικίας και η Ελένη, για να μη φανεί ανέραστη, προσποιείται ότι κάνει το ίδιο. Ελένη και Λουκία βγαίνουν προς αναζήτηση νεαρών συντρόφων… Τέλος, η Παναγιώτα κερδίζει δύο χιλιάδες στο προπό αλλά αρνείται να πληρώσει τα κοινόχρηστα που οφείλει. Κάποιοι από τους ενοίκους, με συνεργούς τη Βασιλική και τη Μαίρη, αποφασίζουν να της τα κλέψουν. Η Παναγιώτα τούς πιάνει επ’ αυτοφώρω αλλά οι ένοικοι προσπαθούν να την βγάλουν τρελή. Η Παναγιώτα, για να τους εκδικηθεί, παριστάνει ότι επικοινωνεί με φαντάσματα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ρέα Καραγιαννίδου (Κάτια)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ