Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 50

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50
‘Ηταν μια φορά ένα διαζύγιο…

Περίληψη: Η Ελπίδα ζητάει διαζύγιο από τον Αντρέα, αλλά εκείνος θέλει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Την πηγαίνει στα δικαστήρια ζητώντας χρήματα και διατροφή για τα παιδιά. ‘Εχει για δικηγόρο του τη δυναμική Στέλλα που θα καταφέρει να βγάλει το διαζύγιο υπέρ του… Ο Μανώλης έχει αμφιβολίες για το αν είναι παιδί του μπαμπά του. Αποφασίζει να κάνει τεστ πατρότητας και πείθει και τον Θανάση να κάνει το ίδιο. Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά: Ο Αργύρης δεν είναι πατέρας του Μανώλη ούτε ο Θανάσης πατέρας της Ναταλί… Μετά την αποχώρηση της Αλίκης, η Ελένη ψάχνει για νέο συγκάτοικο και τον βρίσκει στο πρόσωπο του Τάκη. ‘Ενα βράδυ θα έρθουν πιο κοντά και μεθυσμένοι θα καταλήξουν να κοιμηθούν μαζί! Αποφασίζουν να ομολογήσουν την αλήθεια στη Λουκία και τον Μανώλη αλλά κανείς δεν τους πιστεύει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αποστολία Ζώη (Στέλλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ