Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 47

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47
‘Ηταν μια φορά τα φροντιστήρια Μπαλαφούτη…

Περίληψη: Το σχολείο, που εργάζεται ο Θανάσης, κλείνει και ο ίδιος βρίσκεται άνεργος! Η Λίτσα, για να τον βοηθήσει, του παραχωρεί το διαμέρισμά της για να το κάνει φροντιστήριο. Με τη βοήθεια των ενοίκων, ο Θανάσης κλέβει θρανία και εξοπλισμό από το παλιό του σχολείο. Απομένει να περάσει επιτροπή από το υπουργείο και να εγκρίνει τη λειτουργία του φροντιστηρίου. Δυστυχώς όμως, για τον Θανάση, πρόεδρος της επιτροπής είναι ο πρώην διευθυντής του… Η Ελένη, άνεργη κι ανέραστη, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό της προτού πέσει στην κατάθλιψη. Απευθύνεται, λοιπόν, σε γραφείο γνωριμιών για να γνωρίσει κάποιον άντρα. Και βέβαια, με τη βοήθεια της Λουκίας, τα κάνει πάλι θάλασσα… Ο Τάκης κλέβει το καινούργιο αυτοκίνητο της Λουκίας, που της το αγόρασε ο Σταύρος, και κάνει κρυφά μαθήματα οδήγησης στη Ναταλί. Το αυτοκίνητο καταστρέφεται στο πρώτο μάθημα και ο Τάκης ψάχνει να βρει τρόπο να τα μπαλώσει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ