Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 46

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46
‘Ηταν μια φορά μια εγκυμοσύνη…

Περίληψη: Η Μπέτυ αφήνει το μωρό στον Μάρκο για το Σαββατοκύριακο. Εκείνος όμως, πρέπει να πάει επειγόντως στην Κομοτηνή για μια συνέντευξη. ‘Ετσι, εμπιστεύεται το μωρό στη Βασιλική, την Παναγιώτα και τη Μαίρη, οι οποίες πάνε το μωρό σε casting για διαφήμιση. Μετά τη διαφήμιση όμως, παίρνουν λάθος μωρό και όταν έρχεται ο Μάρκος, αντί για τον γιο του, βρίσκει ένα κοριτσάκι… Ο Μανώλης επιμένει να κάνει η Ελένη τεστ εγκυμοσύνης. Η Ελένη αγανακτεί και ζητά από την Αλίκη να κάνει εκείνη το τεστ, ώστε να βγει αρνητικό και να τελειώνουν. ‘Ομως το τεστ βγαίνει θετικό. ‘Οταν τυχαία το βρίσκουν οι άλλοι στα σκουπίδια, αναστατώνονται, γιατί δεν ξέρουν ποια είναι έγκυος από την Πολυκατοικία. Κι έτσι αρχίζουν να ψάχνονται… Η Λίτσα κηρύσσει τον πόλεμο στην Ελπίδα και σαν πρώτη κίνηση, πείθει τον Αντρέα και τους γιους του να έρθουν να μείνουν μαζί της, ώστε να κάνουν κόλαση τη ζωή του Θανάση και της Ελπίδας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ