Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 45

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45
‘Ηταν μια φορά ο τέλειος άντρας…

Περίληψη: Η Αλίκη πιστεύει ότι έχει βρει τον τέλειο άντρα στο πρόσωπο του Κυριάκου. Η Ελένη και η Λουκία δυσπιστούν και αποφασίζουν να τον παρακολουθήσουν για να ανακαλύψουν τι κρύβει. Κατά την παρακολούθηση, ο Κυριάκος αποδεικνύεται άψογος, αλλά και πολύ άτυχος, αφού η Ελένη και η Λουκία θα τον παρασύρουν κατά λάθος με το αυτοκίνητο… Ο Μάρκος και η Μπέτυ θέλουν να δηλώσουν το μωρό στο ληξιαρχείο, αλλά διαφωνούν για το όνομα που θα του δώσουν. Ο Μάρκος προτείνει να κάνουν κλήρωση ανάμεσα σε δύο ονόματα, αλλά κάνει ζαβολιά για να βγει το όνομα που προτιμά εκείνος. Η Μπέτυ θα ανακαλύψει την απάτη, θα τσαντιστεί και θα πάει να μείνει στην Στέλλα μαζί με το μωρό… Ο Θανάσης και η Ελπίδα λένε στη Λίτσα να φύγει. Κι έτσι η Ελπίδα εφαρμόζει τις δικές της παιδαγωγικές μεθόδους στον Πέτρο και τη Ναταλί, οδηγώντας την οικογένεια στο χάος και τον Θανάση στην απόγνωση…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αποστολία Ζώη (Στέλλα), Γιάννης Αθητάκης (Κυριάκος)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ