Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 44

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44
‘Ηταν μια φορά μια έκλειψη…

Περίληψη: ‘Εκλειψη σελήνης και το ραδιόφωνο προειδοποιεί να προσέξουμε, γιατί όλα θα πάνε ανάποδα, όμως οι ένοικοι της Πολυκατοικίας δεν παίρνουν την προειδοποίηση σοβαρά… Κι έτσι ένα πρωινό, η Λίτσα, μετά από ένα σερί καυγάδων με την Ελπίδα και τον Θανάση, εξαφανίζεται και όλοι υποψιάζονται ότι κάποιος τη σκότωσε. Ο αστυνόμος που κάνει τις ανακρίσεις, διαπιστώνει ότι τα στοιχεία που προκύπτουν ενοχοποιούν τον Θανάση και τον συλλαμβάνει… Ο Μάρκος ετοιμάζεται για τις δουλειές της ημέρας, όταν ξαφνικά του έρχεται ένα ποτιστήρι στο κεφάλι και παθαίνει αμνησία και ξεχνάει τα πάντα. Ακόμα και ότι είναι γκέι! ‘Ετσι, αρχίζει να φλερτάρει έντονα την Αλίκη, την Ελένη και μετά τη Λουκία. Μετά την αρχική αναστάτωση όλες σκέφτονται ότι ο Μάρκος δεν είναι και τόσο κακή περίπτωση στην στρέιτ εκδοχή. Ειδικά, αν τον συγκρίνεις με τον Μανώλη, τον Τάκη και τον Σταύρο… Και μέσα σε όλα αυτά, η Βασιλική χάνει τον σκύλο της. Ευτυχώς, τον βρίσκει ο Αργύρης, ο οποίος διεκδικεί μια αμοιβή για να τον επιστρέψει. ‘Οταν όμως, τον χάνει κι αυτός, βρίσκει ένα αδέσποτο που το βάφει και το παραδίδει στη Βασιλική…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Μυριέλλα Κουρεντή, Γιάννης Στεφόπουλος (αστυνομικός)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ