Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 43

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43
‘Ηταν μια φορά μια ροζ γραμμή…

Περίληψη: Η Παναγιώτα έχει μια φαεινή ιδέα για να βγάλουν χρήματα. Πείθει τη Μαίρη και τη Βασιλική να ανοίξουν… μια ροζ γραμμή! Η ροζ γραμμή θα αναστατώσει πολλούς ενοίκους της Πολυκατοικίας και κυρίως τη Βασιλική που θα ερωτευτεί έναν άγνωστο άντρα από το τηλέφωνο… Η Ελπίδα νιώθει ανεπιθύμητη στο σπίτι του Θανάση. Η Λίτσα και τα παιδιά είναι εχθρικοί απέναντί της και οι καυγάδες είναι καθημερινοί. Για να βελτιώσει την κατάσταση, η Ελπίδα θα ρίξει στο φαγητό τους ένα ειδικό βότανο για να τους ηρεμήσει. ‘Ομως το βότανο θα έχει απρόοπτες παρενέργειες σε όλους… Ο Μάρκος και η Μπέτυ επιστρέφουν από το μαιευτήριο με το μωρό τους και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και στις ανάγκες του νεογέννητου. Η μαμά Μπέτυ είναι ψύχραιμη αλλά ο μπαμπάς Μάρκος αποδεικνύεται υπερβολικός όπως πάντα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αποστολία Ζώη (Στέλλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ