Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 42

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42
‘Ηταν μια φορά κάτι ζηλιάρηδες…

Περίληψη: Η Ελπίδα έρχεται να εγκατασταθεί στο σπίτι του Θανάση αλλά με την προϋπόθεση ότι θα φύγει η Λίτσα. Η Λίτσα όμως, δεν φεύγει με τίποτα. Και ενώ η Ελπίδα αναλαμβάνει την κουζίνα του σπιτιού και επιβάλλει μια "εναλλακτική" διατροφή που δεν αρέσει σε κανέναν, η Λίτσα οργανώνει τα παιδιά για να κάνουν δύσκολη τη ζωή στην εισβολέα. Στην Πολυκατοικία καταφθάνει η Βικτώρια, η μητέρα της Αλίκης, μια ζωηρή ηθοποιός δεύτερων ρόλων, που φλερτάρει όποιον βρίσκει μπροστά της και ιδιαιτέρως τον Μανώλη, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της Ελένης… Ο Σταύρος, με κίνδυνο της ζωής του, σώζει τη Λουκία από την επίθεση ληστών. Στη συμπλοκή τραυματίζεται και εκείνη τον νοσηλεύει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα ο Τάκης να βρεθεί πάλι στο περιθώριο. ‘Ομως, ο Τάκης παρακολουθώντας κρυφά τον Σταύρο, ανακαλύπτει ότι η επίθεση ήταν στημένη από τον ίδιο με σκοπό να συγκινήσει τη Λουκία…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Μαρία Ιωαννίδου (Βικτώρια)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ