Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 40

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40
‘Ηταν μια φορά ένα γράμμα…

Περίληψη: Ο Θανάσης και η Ελπίδα αποφασίζουν να ανακοινώσουν σε όλους το αίσθημά τους, όμως ο Θανάσης παίρνει ένα γράμμα από τη Μαργαρίτα που δηλώνει ότι μετάνιωσε που τον εγκατέλειψε και θέλει να επιστρέψει. Ο Θανάσης αρχίζει να αμφιταλαντεύεται, αλλά η Ελπίδα είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Αντρέα. Τη στιγμή όμως, που είναι έτοιμη να του ομολογήσει την αλήθεια, ο μεγάλος της γιος επιστρέφει λυπημένος από το ταξίδι του, έχοντας ανακαλύψει ότι ο αληθινός του πατέρας έχει πεθάνει… Ο Τάκης, θέλοντας να αποδείξει την αξία του στη Λουκία, προτείνει να αναλάβει εκείνος το εστιατόριο. Βάζει σε πράξη τις "πρωτοποριακές" του ιδέες και η επιχείρηση δείχνει να πιάνει. Δεν θα προλάβει όμως, να χαρεί για πολύ… Ο Μάρκος νιώθει να απειλείται από την παρουσία της Στέλλας και προσπαθεί, σαμποτάροντάς την, να την απομακρύνει από την Μπέτυ. Η Στέλλα όμως, θα το καταλάβει και θα αντεπιτεθεί…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Αποστολία Ζώη (Στέλλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ