Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 36

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36
‘Ηταν μια φορά ένας παπαγάλος…

Περίληψη: Ο διευθυντής του Θανάση φεύγει για τρεις μέρες και του εμπιστεύεται τον αγαπημένο του παπαγάλο. Ο Θανάσης τον φέρνει σπίτι, αλλά ο παπαγάλος είναι φοβερά μερακλής και όλο το βράδυ τραγουδάει βαριά λαϊκά τραγούδια, κρατώντας ξύπνιους όλους τους ενοίκους. ‘Ετσι, προσπαθούν να εξοντώσουν με κάθε τρόπο το πουλί, αλλά όλες οι απόπειρες αποτυγχάνουν. Στο τέλος, αποφασίζουν να το απαγάγουν… Η Ξένια, η συμφοιτήτρια του Μανώλη, συγκρούεται με τους γονείς της και εγκαθίσταται στο σπίτι του, προκαλώντας την οργή της Ελένης. Παράλληλα ξεκινάει μια σχέση με τον Τάκη και ενώ στην αρχή ο Τάκης προσπαθεί να το παίξει "μέντορας", στην πορεία τα βρίσκει σκούρα μαζί της… Ο Πάνος, ο αδελφός της Λουκίας, μαλώνει με την αρραβωνιαστικιά του, ‘Αντα και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μάρκου. Ο Μάρκος, ενθουσιασμένος, από την ευκαιρία που του δίνεται, και με την ακλόνητη πεποίθηση ότι είναι γκέι, διώχνει εσπευσμένα την Μπέτυ για να βρεθεί τετ α τετ μαζί του. ‘Ομως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου, όπως τα έχει προγραμματίσει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Χριστίνα Γερογιάννη (Ξένια), Λευτέρης Ελευθερίου (Πάνος), Κατερίνα Θεοχάρη (‘Αντα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ