Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 34

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34
‘Ηταν μια φορά ένα ρεστοράν…

Περίληψη: Η Λουκία αποφασίζει να ανοίξει ένα ρεστοράν και όλοι οι ένοικοι της Πολυκατοικίας απαιτούν να προσληφθούν ως υπάλληλοι. Η Λουκία, φυσικά, αρνείται, καθώς προτιμά να προσλάβει επαγγελματίες. ‘Οταν όμως, την παραμονή των εγκαινίων, ο σεφ και οι σερβιτόροι την εγκαταλείπουν, αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθειά τους. Τα πράγματα δυσκολεύουν, όταν έρχεται στο μαγαζί ένας γνωστός και δύστροπος κριτικός γαστρονομίας… Στην κουζίνα, ο Μάρκος ερωτεύεται τον αδελφό της Λουκίας, που τον θεωρεί σίγουρα γκέι και τον πολιορκεί, η Μπέτυ όμως, μαθαίνει την αλήθεια και σπεύδει να ειδοποιήσει τον Μάρκο, πριν εκτεθεί. Θα προλάβει; Και ενώ όλοι ασχολούνται με το εστιατόριο, ο Θανάσης και η Ελπίδα αποφασίζουν να πάνε σε ένα ξενοδοχείο και να δώσουν διέξοδο στο πάθος που τους βασανίζει. Ωστόσο, κάτι υποψιάζεται ο Αντρέας, κάτι μαθαίνει και η Λίτσα και καταφθάνουν και οι δύο στο ξενοδοχείο…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Χριστίνα Γερογιάννη (Ξένια), Λευτέρης Ελευθερίου (Πάνος), Κατερίνα Θεοχάρη (‘Αντα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ