Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 33

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33
‘Ηταν μια φορά ένας μετανάστης…

Περίληψη: Η Βασιλική αποφασίζει να παντρευτεί έναν νεαρό Πολωνό για να τον βοηθήσει να πάρει πράσινη κάρτα. Ο Πολωνός πλησιάζει τον Μάρκο για να του ζητήσει να γράψει ένα άρθρο για τα προβλήματα των μεταναστών, αλλά γίνεται παρεξήγηση και η Βασιλική πιστεύει ότι ο "αρραβωνιαστικός" της είναι γκέι… Ο Θανάσης και η Ελπίδα ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, ενώ ο Αντρέας εκμυστηρεύεται στον Θανάση τις υποψίες του ότι η γυναίκα του τον απατά με τον πωλητή βοτάνων…. Ο Τάκης κλέβει συστηματικά τρόφιμα από το ψυγείο της Λουκίας. Εκείνη το ανακαλύπτει και τον τιμωρεί ετοιμάζοντάς του ένα πλούσιο γεύμα… με καθαρτικό!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ