Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 32

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32
‘Ηταν μια φορά ένας έρωτας…

Περίληψη: Ο Αντρέας είναι προφυλακισμένος για χρέη και η Βασιλική, με μια απροσδόκητη κίνηση μεγαλοψυχίας, του πληρώνει την εγγύηση και ο Αντρέας βγαίνει έξω. ‘Εκπληκτος, τότε, ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι η Βασιλική περιμένει απ’ αυτόν να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να φύγουν μαζί. ‘Ετσι, αισθάνεται υποχρεωμένος να βγαίνει μαζί της και να κάνει σχέδια για το μέλλον τους. Για να ξεφύγει, της λέει ότι και κάποιος άλλος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της – ο Θανάσης. Η Βασιλική βρίσκεται σε δίλημμα, ποιον από τους δυο να διαλέξει… Η Ελένη πιάνει δουλειά στη Δημοτική Αστυνομία και μοιράζει κλήσεις στα αυτοκίνητα της γειτονιάς, μεταξύ των οποίων και στο καινούργιο αυτοκίνητο του Μάρκου. Αυτός όμως, το παίρνει πεισματικά και αρνείται να πληρώσει στο παρκόμετρο. Η κόντρα των δυο γειτόνων φτάνει στα άκρα και ο Μάρκος γράφει στον Τύπο πύρινα άρθρα κατά της ελεγχόμενης στάθμευσης, με αποτέλεσμα να καταργηθεί το μέτρο και να απολυθεί η Ελένη… Εντωμεταξύ, ο Τάκης και η Λουκία έχουν χωρίσει αλλά εξακολουθούν να ζηλεύουν ο ένα τον άλλον. ‘Ετσι, όταν ο Τάκης βλέπει τη Λουκία να βγαίνει με κάποιον, παριστάνει ότι και εκείνος έχει σχέση με μια κοπέλα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ