Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 30

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30
‘Ηταν μια φορά ένας γάμος…

Περίληψη: Ξαφνικά επιστρέφει ο Χρήστος από το Λονδίνο, με σκοπό να τα ξαναβρεί με τον Μάρκο. Εκείνος όμως, δεν τολμά να του πει ότι η Μπέτυ περιμένει το παιδί του, με αποτέλεσμα ο Χρήστος να υποψιάζεται ότι ο Μάρκος και η Μπέτυ έχουν πραγματικά σχέση… Από την άλλη και ο Θανάσης υποψιάζεται ότι η Μαργαρίτα τον απατά και, σε συνεργασία με την Ελπίδα, βάζει έναν ντετέκτιβ να ψάξει την υπόθεση. Μια σειρά συμπτώσεων όμως, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Μαργαρίτα έχει δεσμό με τον Αντρέα και αντίστοιχα δημιουργούνται υποψίες ότι ο Θανάσης τα έχει με την Ελπίδα… Εντωμεταξύ, λίγο πριν από τον γάμο, ο Μανώλης σιδερώνει το γαμπριάτικο κοστούμι του. Πιάνει όμως, κουβέντα με την Ελένη, ξεχνιέται και το καίει. Το σακάκι πάει για επιδιόρθωση και την τελευταία στιγμή ο Μανώλης τρέχει να το πάρει. Τελικά, φτάνει στο Δημαρχείο καθυστερημένος και χωρίς τις βέρες. Την ώρα της τελετής, οι παρεξηγήσεις κορυφώνονται και οι αποκαλύψεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γεωργία Αγκονσίλιο (Ρούλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ