Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 28

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28
‘Ηταν μια φορά ένας δωρητής σπέρματος…

Περίληψη: Μετά την αποχώρηση του Θανάση, η Μαργαρίτα αναλαμβάνει τη διαχείριση και επιχειρεί να μετατρέψει την Πολυκατοικία σε Βερσαλλίες. Οι ένοικοι αντιδρούν και την αναγκάζουν να προκηρύξει εκλογές. Νέα διαχειρίστρια εκλέγεται παμψηφεί η Ελπίδα, η οποία βάζει στόχο την ψυχική ανάταση των ενοίκων κι έτσι τους κόβει την τηλεόραση, τη θέρμανση και το ζεστό νερό. Ανάστατοι οι ένοικοι μεθοδεύουν την επιστροφή του Θανάση, που πρέπει όμως πρώτα να τα βρει με τη Μαργαρίτα… Η Μπέτυ θέλει να κάνει παιδί και ο Μάρκος προθυμοποιείται να δώσει το σπέρμα του. ‘Ομως το να το δώσει, είναι μια κουβέντα, απαιτείται μια συγκεκριμένη διαδικασία και ο Μάρκος δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Εντωμεταξύ, οι μέρες για την τεχνητή γονιμοποίηση πλησιάζουν και το άγχος κορυφώνεται… Ο Μανώλης ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Ρούλα. Η Ελένη προθυμοποιείται δήθεν να την βοηθήσει αλλά όταν η Ρούλα βρίσκει ένα θαυμάσιο νυφικό, η Ελένη αποφασίζει να της το καταστρέψει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γεωργία Αγκονσίλιο (Ρούλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ