Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 25

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25
‘Ηταν μια φορά μια αποχώρηση…

Περίληψη: Η Παναγιώτα αποφασίζει να πουλήσει το διαμέρισμά της στον τρίτο. Η Λουκία, η Μαργαρίτα και η Ελπίδα το θέλουν η καθεμιά για τον εαυτό της και κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποκτήσουν! Η Ελένη και η Αλίκη όμως, θα πρέπει να φύγουν… Ενόψει των εξόδων του γάμου με τη Ρούλα, ο Μανώλης βρίσκει μια καλύτερη δουλειά σε ένα πολυτελές κτίριο και μετακομίζει. Η Ελένη, ψάχνοντας για στέγη, αποφασίζει να αναλάβει εκείνη χρέη θυρωρού! ‘Οσο για την Αλίκη, θα φιλοξενηθεί προσωρινά στο σπίτι του Τζίμη, όπου θα ανακαλύψει ότι ο Τζίμης εκτός από υπερβολικά ρομαντικός είναι και παρθένος! Η Μπέτυ δέχεται την επίσκεψη του ιεραπόστολου αδελφού της, που αγνοεί ότι είναι λεσβία. Θα υποκριθούν με τον Μάρκο ότι είναι ζευγάρι ώσπου ο Τάκης θα βγάλει κατά λάθος την αλήθεια στη φόρα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γεωργία Αγκονσίλιο (Ρούλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ