Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 24

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24
‘Ηταν κάποτε μια απεργία πείνας…

Περίληψη: Πάνω που ο Θανάσης παίρνει μια καινούργια τηλεόραση plasma, μια αυξομείωση της τάσης του ρεύματος καίει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές της Πολυκατοικίας. Οι ένοικοι διεκδικούν αποζημιώσεις από τη ΔΕΗ, αλλά η εταιρεία αρνείται και οι ένοικοι κατεβαίνουν σε απεργία πείνας. Κανάλια και εφημερίδες προβάλλουν τον αγώνα των απεργών. ‘Ομως, οι απεργοί πεινάνε και το βράδυ τρώνε κρυφά… Ο Χρήστος έρχεται να δει τον Μάρκο, αλλά έρχεται μαζί απρόσκλητος και ένας Εγγλέζος συνάδελφός του, που τους γίνεται κολλιτσίδα. Αγανακτισμένος ο Μάρκος σκέφτεται τρόπο να τον εξοντώσει… Μια έκπληξη περιμένει τον Μανώλη: η Ρούλα έρχεται με τον γιο της να μείνουν μαζί του! Αλλά μια και δεν υπάρχει αρκετός χώρος, ο Μανώλης ζητάει τη βοήθεια της Ελένης. Εκείνη θυμώνει στην αρχή, αλλά τελικά δέχεται και σιγά-σιγά δένεται πολύ με τον μικρό. Εντωμεταξύ, ο πρώην της Ρούλας, που "τα έχει πάρει", ψάχνει να βρει τον Μανώλη για να τον σακατέψει στο ξύλο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μπέτυ), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γεωργία Αγκονσίλιο (Ρούλα)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ